Колекция Есен-Зима 2020/21

Естраганови палта от еко кожи, златни бродерии и баджове символиращи главните теми в колекцията. Новите модели мъжки костюми за 2020 – 2021 са с типичната за бранда италианска визия и кройка. Десизо Монни работи с неотстъпващи в бранша за трикотаж и текстил фирми, като всички те са от Италия.

мъжки дтехи онлайн
Мъжки дънки Speed
пуловер за мъже цени
Мъжко сако Classic
мъжко палто
Мъжко палто Robert
мъжка риза 2021
Мъжка риза Silver
мъжки официален сет
Мъжка жилетка за костюм
пуловер 2021
Мъжки пуловер поло Turtle neck Silver
DESIZO MONNI ESEN ZIMA 2021
Мъжки пуловер поло Turtle neck Silver
myzhki drehi esen 2020
Мъжки панталон Chino
myzhko esenno iake
Мъжки панталон Chino
desizo monni 2021
Мъжки пуловер поло Turtle neck
myzhko sako desizo monni sofia
Мъжко сако Reda
jiletka esen zima 2020
Жилетка Cardi
vulneno muzhko sako desizo monni
Мъжко сако CN

Collection „Ceremony“

Тази година отново марката въвежда линия „Ceremony“, като и дава нов облик. Ще имате възможността да закупите мъжки костюми и цялостни визии подходящи за сватби и официални събития. Мъжки ризи изработени от 100% памук и е с пречупена яка за папийонка. За да достигнете до перфектното допълнение към визията си, може да комбинирате избрания костюм с церемониални обувки, колан в тон и папийонка от сатен или жакард.

 

myzhki cheren kostium 2021
Мъжки костюм BAT ORCHID
oficialen myzhki kostium 2020
Мъжки костюм Torino
myzhki kostium 2020
Мъжки Класически Костюм

THE MODERN COWBOY

Да, модерният каубой с бомбър от пони в бордо, който забързано живее. Това е перфектното есенно яке за всеки който обича комфорта, но едновременно иска да е облечен екзлузивно. Ето затова той е съзетан с панталон тим jogger и бели кецове.

myzhko iake koja desizo monni

„Exclusive“ Collection

Тази година отново марката въвежда линия EXCLUSIVE, като и дава нов облик към по-спортната визия, актуална за сегашното време. EXCLUSIVE е за хората, които искат да се отличават и дрехите да говорят вместо тях. Надписът „BEAST“ на спортните панталони и бомбъри изразява бурния характер, скрит във всеки мъж.  DESIZO MONNI MILANO за пореден път работи с неотстъпващи  в бранша за трикотаж и текстил фирми, като всички те са от Италия. Всяка една дреха от есенно-зимната 2020 / 2021 колекция на бранда носи послание и характер, прилягащ на неговия носител.

 

exclusive biala teniska za myzhe
Тениска Exclusive White
pamuzhna biala teniska za muje
Мъжки дънки Exclusive

CROWN

Мъжко сако CROWN е една ексклузивна визия от лимитираната серия на бранда. За специални събития и смели клиенти. Висококачественият италиански плат е от 100% вълна. Тематична корона бродирана на гърба на сакото.

myzhko sako broderia corona
Мъжко сако Crown
myzhko sako crown
Мъжки пуловер поло Turtle neck Red

BEAST

Звярът. Звярът във всеки ще бъде отключен в този спортен сет с бомбър и панталон тип jogger. Модерната бродерия е апликирана върху якето и долнището като е подкрепена визията с метален елемент EXCLUSIVE, който причислява този сет към специалната линия.

myzhki bomber beast
Бомбър Beast
myzhki bomber 2021
Тениска Exclusive Black
beast exclusive collection desizo monni
Мъжки Jogger Beast

BLACK MAMBA

Сетът в черно, който ще притаи всички около вас. Палтото от комбинация с имитация на питон от два пласта съчетан с деним от принт на хищник, ще ви вдъхне респектираща и агресивна визия. Сет подходящ за всеки който иска да бъде отличителен, но и елегантен. Спортната визия на ексклузивните кецове придават по-модерна нотка на сета, който е годен за ежедневието ви.

myzhko palto 2021
Мъжки пуловер Wolf
myzka palto
Мъжко палто Black Mamba

THE GRIZZLY

Емблематичния сет от колекция EXCLUSIVE е не на последно място, тъй като той е транзитния към нещо още по-интригуващо. Гризли палтото е в лимитирани количества, от мерино вълна и мохер принтиран в шарката на гризли мечката. Съчетан с леопардови нотки в обувките и деним с принт EXCLUSIVE.

exclusive collection
Мъжко палто
palto ot estestven kosum desizo monni
Мъжко палто „THE GRIZZLY“
exclusive
Мъжки пуловер поло Turtle neck

GREEN REPTILE

Влечугото или зеленият контраст наричаме тази визия, която е една от най-важните в колекция EXCLUSIVE.Ръкавите наподобяват зелен рептил, а предната част на якето е със зелен косъм, който придава зимна визия и контраст на дрехата. Якето е една модерна алтернатива за връхна дреха през студените дни на идващата зима.

green taragon myzhko palto
Тениска Exclusive White
green taragon myzhko palto exclusive
Мъжки бомбър „GREEN REPTILE“

ALPHA MALE

Знаменитият вълк-единак, върколак или просто мъжът АЛФА. Той е лидерът, водещият глутницата, облечен в открояващо се палто от еко кожа на ВЪЛК. Този сет е за мъжкарите, елегантните и дръзващи да водят със своя остър ум ‘’глутницата’’. Съчетан с черно поло и черни кожени ръкавици, сетът е перфектен за алтернатив на зимно палто с по-остър завършек.

exclusive palto eko kosum desizo monni
Мъжко палто „ALPHA MALE“
exclusive palto eko kosum desizo monni 2
Мъжко палто „ALPHA MALE“
myzhko iake koja desizo monni
Бомбър „THE MODERN COWBOY“

THE MODERN COWBOY

Да, модерният каубой с бомбър от пони в бордо, който забързано живее. Това е перфектното есенно яке за всеки който обича комфорта, но едновременно иска да е облечен екзлузивно. Ето затова той е съчетан с панталон тип jogger и бели кецове.

BLACK FOEX

Черното кожено яке е с естествен косъм отвътре, за да придаде по-топла визия и едновременно стилна и мъжкарска. Яке създадено с много естетика, материали от високо ниво и в стил EXCLUSIVE. Коженото яке от естествена кожа е първото в ексклузивната линия като елемент от колекцията.

myzko kojeno iake desizo monni
Мъжки дънки Exclusive
295.00 лв112.50 лв
blue pythin by desizo monni
Кожено яке "BLACK FOEX"
1025.00 лв820.00 лв
myzhko kozeno qke
Мъжко кожено яке "NOIR LEAHER"

NOIR LEAHER

Черното кожено яке е с естествен косъм отвътре, за да придаде по-топла визия и едновременно стилна и мъжкарска. Яке създадено с много естетика, материали от високо ниво и в стил EXCLUSIVE. Коженото яке от естествена кожа е първото в ексклузивната линия като елемент от колекцията.

BLACK FOEX

Модерният и стилният сет. Неотстъпваща визия на мъжъ със самочувствие и увереност. Коженото яке от естествена кожа е в син оттенък, за а се съчетава в ежедневната ви визия и да не се ограничавате в носенето му. Той ще се слее и ще влезе под кожата ви, като ще го съчетавате и с деним от линията exclusive или просто с един бял кец.

myzko kojeno iake desizo monni
blue pythin by desizo monni

ОБУВКИ СЪС СТИЛ ЗА ВСЕКИ ПОВОД

Налагало ли ви се е да избирате между удобство, комфорт и стил? Изберете мъжки обувки от колекция Exclusive, където се съчетават удобство при ходене, топлина през студените дни и стил в съчетанието с други облекла. Exclusive е неповторим! Лимитирана серия!

myzhki boti estestvena koja
Мъжки Боти Естествена Кожа
myzhki-kecove-exclusive-desizomonni-1
Мъжки Кецове Черен Цвят

bg_BG
en_US bg_BG