Качество

Техниката на изработка на костюма изисква години обучение от висококвалифицирани световни специалисти. Служителите в компания Димитров са посветени в тайнството на създаване на качествени продукти. Но не само човешкият фактор и модерното оборудване са в основата на перфектните крайни резултати. Високото качество на материалите, от които се създават продуктите на Desizo Monni е определящо. Това са ексклузивни платове от световноизвестни производители в Италия, някои от които като канавацата са изработени специално за марката.

Фабриките, с които работи компания Димитров са едни от най-старите в Италия. Представяме ви част от тях.

костюми

Loro Piana

Фамилията започва търговия с вълна и платове още през ранната 1800 г. През 1924 г. Пиетро Лоро Пиана поставя основите на сегашната компания в Корона. От тогава насам шест поколения се грижат за развитие на бизнеса по производство и износ на текстил в цял свят. Марката е най-големият производител на кашмир и бейби кашмир в Западния свят, влакната, за които се добиват в далечна Монголия. Loro Piana комбинира традиционното занаятчийство с напредналите технологии и непрекъснато инвестира в нови идеи, инспирирани от природата около нас. Компанията открива, че нишките от цветове на лотос, извлечени изцяло на ръка са основата на едни от най-деликатните платове, познати на човечеството и ги имплементира в производството на тъкани за най-взискателните си клиенти. Перу, Австралия и Нова Зеландия са само част от страните, в които компанията работи за осигуряване на най-качествени нишки за своите платове.

костюми

Marzotto

През 1836 г. Луиджи Марцото основава малка работилница за вълна в близост до Виченца. Само четири години по-късно фирмата има над двеста служители и продължава да се развива с бързи темпове като непрекъснато инвестира в технология и иновации. Фабриката е позната в цял свят с безкомпромисното си качество и високи стандарти, които компанията спазва още от началото на своето съществуване.

Мотото й „Нашият опит е в услуга на клиентите ни“ мотивира служителите да създават едни от най-качествените тъкани, от които се шият дрехите на известни световни дизайнери . В днешни дни Marzotto е един от лидерите в производството на платове от вълна, памук лен, коприна и кадифе. Производството на 29 600 км плат и 5100 тона прежда годишно, нарежда компанията сред един от главните играчи в текстилната индустрия.

костюми

Reda

Компанията започва своя бизнес преди около 150 години близо до Бриела и от тогава насам е в постоянно търсене на съвършенството и внимание към всеки детайл, с грижа към природата и околната среда.

1865 е годината, в която Карло Реда превръща страстта си към вълната в бизнес и основава фабрика, която се разраства и развива през годините досега. Поколение след поколение инвестира в семейния бизнес, запазвайки старите традиции, за да достигне до сегашните си размери на един от основните производители и износители на качествен италиански текстил. Reda представя нова колекция на своите клиенти два пъти годишно, предлагайки средно по 2500 разновидности на платове и десени.

Основните принципи на марката са качество, лукс и изисканост, а платовете, които произвежда се използват от най-големите световни модни марки за ушиване на техните колекции.

костюми

Vitale Barberis Canonico

Историята на марката започва още през далечната 1663 година и от тогава насам, вече повече от 350 години, компанията непрекъснато усъвършенства технологията на производство на своята продукция, за да задоволи и най-капризните си клиенти. Съвършенство, елегантност, иновация и отговорност са сред основните й ценности. Познавайки спецификата на ушиване на различни дрехи – класически и церемониални костюми, сака и връхни палта, марката предлага комбинации от тъкани като вълна и кашмир, вълна и мохер и други, подходящи за всеки продукт. Вече 13 поколения влагат своя опит и желание за усъвършенстване, за да може Vitale Barberis Canonico да се нареди сред лидерите в световното текстилно производство.

bg_BG
en_US bg_BG