fbpx

Пролет/лято 2018

„ОТ СОЗОПОЛ ДО СОРЕНТО“

… ГАРДЕРОБЪТ НА ЕДИН АВАНТЮРИСТ

Марката Desizo Monni представя колекция пролет-лято 2018: „от Созопол до Соренто“ – създадена специално за мъжа – авантюрист, стилен и уверен, готов за нови приключения на неочаквани места.

Вдъхновение за колекцията е тайнственият остров Свети Кирик в Созопол. Смесицата на култури, сградите на морското училище – с тяхната архитектура и нанесените от времето следи, цветовете на морето и намиращият наблизо Созопол, намират отражение в разнообразни съчетания на платове от меланж, дискретно букле, размити карета и актуалните за сезона райета. Колекцията включва три цветови теми: черно и бяло; синьо и бяло; червено, жълто и зелено – интерпретирани в живописни и неочаквани комбинации.

Колекция пролет-лято 2018 включва и специално разработена дизайнерска, лимитирана линия принт, вдъхновена от живописта на руския авангарден художник Казимир Малевич и италианския крайбрежен град Соренто.

Всяко едно изделие на марката е изработено от плат, който е създаден от най-големите тъкачници в Италия. Облеклата на марката са ушити по класическа италианска технология, съчетаваща традиционното занаятчийство със съвременните технологии. За цялостен завършек към всяка визия от колекция пролет-лято 2018 на Desizo Monni са създадени аксесоари, които се съчетават цветово и стилово като обувки, колани и вратовръзки.

bg_BG
en_US bg_BG