Контакти

Desizo Monni

Централен офис:

Плевен 5800, България
Гривишко Шосе 6

+359 64 830390

+359 64 827878

office@desizomonni.com

Имате въпроси? Споделете ги с нас.

Офис София:

София, Студентски град
бул. Акад. Стефан Младенов 90, ет. 3

 office@desizomonni.com