Ушиване по мярка

Desizo Monni предлага престижната услугата “Ушиване по мярка”. Благодарение на нея имате възможност да изберете модел и плат, които най-добре пасват на Вашата индивидуалност, а качеството на изделието се доближава до това на дреха, ушита по традиционен начин в старо шивашко ателие. Тази индивидуалност е подчертана със специална марка, която се поставя от вътрешната страна на сакото с изписано на нея името Ви и датата на придобиване на дрехата.

Цялостната концепция е за комфортни и олекотени мъжки облекла, изработени по класическа италианска технология с минимално подлепване, изключително участие на ръчна работа и перфектна конструкция. Специално ушитият костюм е символ на престиж, собствен стил, ексклузивност и изисканост.

За да се гарантира перфектният краен вид на дрехата от съществено значение са платовете, за които са селектирани качествени естествени суровини. Те се доставят от водещи италиански фирми като Loro Piana, Reda, Marzotto и Vitale Barberis Canonico. Техният състав и начин на изтъкаване придават неповторимо усещане за плата както на външен вид (сплитка, лъскавина), така и на опип и усещане на готовата дреха върху тялото.

Услугата “Ушиване по мярка” Ви осигурява достъп до ВИП зоната на магазини Desizo Monni, в която персонален асистент ще вземе точните Ви мерки и ще Ви запознае с актуалните тенденции. Данните Ви се изпращат в конструктивен отдел на фирмата, където се изготвят кройки специално за Вас, за да може дрехата да приляга перфектно на силуета Ви.

Услугата „Ушиване по мярка“ е индивидуалният подход на Desizo Monni към клиента. Тя е ексклузивно и луксозно преживяване, което дава усещане за грижа и внимание към детайла и ще Ви накара да се почувствате специален.

Срокът на изпълнение е 21 дни.

Телефон за контакт: +359 64 830390

 
ушиване по мярка
ушиване по мярка
bg_BG
en_US bg_BG