Есен/Зима 2018-19

 

Колекцията е създадена като отражение на случващата се в мъжката мода либерализация на мъжкия гардероб и „освобождаването“ от строгите правила, свързани със „задължителния“ мъжки костюм от последните почти 100 години.
В съвременен смисъл на моден дизайн или т.нар. ЕКЛЕКТИКА, по-класическият силует е съчетан с облекло в стил CASUAL LUX, който все повече навлиза в мъжкия гардероб, като следствие на съвременния начин на живот, но и позволяващ по-удобно и функционално облекло за всеки ден.

Класическата и кежуъл линията на марката Desizo Monni включва костюми, сака и панталони, палта, съобразени с модните тенденции в мъжката мода за Есен/Зима 2018-19. Изработени са от материи като меланж, букле, каре, релефни и структурни платове, които са създадени от най-големите тъкачници в Италия. Облеклата на марката са ушити по класическа италианска технология, съчетаваща традиционното занаятчийство със съвременните технологии.
Кежуъл облеклата в колекцията включват и ексклузивна линия деним с лазерен принт, бомбър якета от плетиво, вълна и велур, връхни облекла от гъши пух, както и якета от естествена кожа.
Визията се допълва и от елементи в т.нар. ДИСКО стил – характерен за него е металическият блясък като елемент, който се трансформира в акцент за по-специален  вечерен стайлинг.
Desizo Monni представя и лимитирана серия принт: DANCING SHOES“, вдъхновена от творчеството на художника Анди Уърхол и съответно стила ПОП АРТ.
За цялостен завършек към всяка визия от колекция Есен/Зима 2018-19 на Desizo Monni са създадени аксесоари като обувки, колани и вратовръзки.

PRINT COLLECTION “DANCING SHOES” 2018

Desizo Monni представя лимитирана серия принт: DANCING SHOES“, вдъхновена от творчеството на художника Анди Уърхол, стила ПОП АРТ и диско естетиката на „Студио 54“.
Темата е инспирирана от специалното отношение на Уърхол към обувките, музиката и клубния живот като цяло, негови рисунки, принтове и илюстрации за обложки на джаз албуми.
Принт колекцията включва поло тениски, ризи, якета и кецове, както и ексклузивна линия деним с лазерен принт и бомбър якета, вдъхновени от портрети на Мохамед Али от Уърхол.

bg_BG
en_US bg_BG