Какво е костюм ушит по мярка?

Изработеният по поръчка костюм често се категоризира като пример за изкуството на шивачеството. Костюм „ушит по мярка“ позволява на дрехата да ви пасне точно и да изрази най-добрите ви черти.

conciergemediumlandscape_landscape_large

Ушиване по мярка предлага най-бързият и най-ефективен начин да имате красиво прилягащ костюм, изработен по ваш вкус. Спецификите на такъв тип изработка се разбира най-добре при съпоставката на костюм ушит по мярка и готови за носене.

20882631_336516916802771_3002310657306057487_n

Мъжките костюми, които са готови за носене, се купуват така както са изложени на закачалката в магазина. Има случаи, в които мъжете успяват да намерят подходяща кройка, която приляга до голяма степен на тялото им. Въпреки това, готовите костюми също подлежат на малки корекции, като подгъв на крачол.

Consult 2

Ушиването на костюми изисква произвеждане на облекло от нулата, при което клиентите могат да развинтят въображението си с избор на плат, копчета, конец и кройка. При подбора на всички допълнителни характеристика, мъжете могат да покажат собствения си вкус и стил.

Всичко започва с консултация с шивач, така че първото нещо, което трябва да направите, е да пазарувате и да намерите място, в което се чувствате комфортно и чиито услуги работят за вашия стил.

tailor

Доверете се на професионалистите.
Опитните шивачи на Desizo Monni няма да се спрат пред нищо, за да ви доставят:

Перфектно прилягане с подбрани кройки
Висококачествени тъкани, материали и италианска изработка (линк към Лоро пиана статия)
Фино изработени костюми, с ръчна намеса