Модни предложения за твоя Абитуриентски бал

Преди да закупиш своя костюм за абитуриентския си бал, първо е хубаво да се запознаеш с правилата и дрес кода при избора и носенето на мъжки костюм. Има множество въпроси на които трябва първо да си отговориш, преди да закупиш харесания от теб мъжки костюм: къде ще е бала – в друг град, курорт или класически в ресторант – важно е, за да избереш правилната материя. Има ли изисквания, които трябва да спазите – цвят, модел, кройка? Има ли ограничение във финансовия бюджет? И не на последно място, ако имате дама за бала си трябва да съчетаете цветовите гами на тоалетите си и стила на обличане. Това са рутинни въпроси, през които преминава всеки един абитуриент при избора си на костюм за бал.

Има няколко модела костюми между които може да избираш. Нека да започнем с класически мъжки костюм.

katalog-desizo-monni-thumb-7

The Oscar Icon

ПРЕГЛЕД 〉

При класиката, както се казва няма как да сгрешиш. Тя е в типичната цветова гама – тъмно син или черен цвят. Ако все пак искате да добавите нотка екстравагантност, то може да разнообразите с избора на риза и аксесоари. А ако искате индивидуалност – то може да се спрете на „Gatsby Line“, където има много ръчна изработка, бродирани елементи и специално изработени детайли, които ще Ви накарат да се чувствате класически и в същото време специално различен. Единствения неписан закон, който трябва да спазите е, че панталонът и вратовръзката задължително трябва да са в еднакви нюанси, както и колана и обувките.

katalog-desizo-monni-thumb-5

Great Gatsby

ПРЕГЛЕД 〉

Ако не сте толкова по класическите мъжки костюми, може да се спрете на по-модерните визии, където има различия и в цветовата гама на официалните костюми. В мъжката мода през 2020 се очертават големи карета в нюансите на малиновото, розовото и сивото. Обърнете специално внимание на материята, която трябва да е от еластична и разтеглива материя, защото ще имате доста движение през този ден.  В Desizo Monni имате възможност да избирате от широка гама платове, изтъкани от световно признати производители като Loro Piana, Reda, Vitale Barberis и Marzotto, които използват богатия потенциал на различни структури жакард, кашмир, коприна и вълна.

Перфектната визия може да постигнете, като съчетаете костюма с цветна жилетка и папионка. Обувките ги изберете с цвета и нюансите на вашето сако.

katalog-desizo-monni-thumb-20
katalog-desizo-monni-thumb-26
katalog-desizo-monni-thumb-22

Exclusive Костюми и Мъжки сака – визии отличаващи се с блясъка на скъпоценни камъни, златни нишки, ръчно изработени шевици в комбинация с принтове. Комбинацията между скъпоценните материали и ръчно поставяне на златни кристали, придава завършек на една уникална и ексклузивна дреха.

abiturientski kostumi 2020
kostum za abl

А ако искате нещо строго индивидуално и различно, то може да се възползвате от нашата услуга „Ушиване по мярка“. Добавете персонализирана бродерия с вашите инициали на ръкава на ризата си или на вътрешната страна на сакото си. Изберете плат, конец, копчета, хастар, кройка, брой шлицове, вид ревер, и други модификации, за които имате свое виждане.

След като изберете перфектната визия на вашия модел, Desizo Monni лично ще го ушие за Вас и в най-кратък срок ще бъде Ваш костюма.

Модни предложения за твоя Абитуриентски бал
Модни предложения за твоя Абитуриентски бал
Модни предложения за твоя Абитуриентски бал