Колекция Exclusive Club&Ceremony

Desizo Monni Exclusive Club&Ceremony е част от лимитираната колекция, представяща мъжки клубни визии, с почерк от елементи на ръчна работа и уникални по рода си материали. Визията на дрехите – мъжки костюми, мъжки сака или панталони се отличава с блясъка на скъпоценни камъни, златни нишки, ръчно изработени шевици в комбинация с принтове, създадени в Италия. Комбинацията между скъпоценните материали и ръчно поставяне на златни кристали, придава завършек на една уникална и ексклузивна дреха, която би ви направила зашеметяващи на вашата сватба или абитуриентски бал.

kostum-python-desizo-monni-1
prince-noir-desizo-monni-1
pearl-desizo-monni-1
the-oscar-icon-desizo-monni-1
the-brainwasher-desizo-monni-1
trillionaire-desizo-monni-1
costum-black-knight-desizo-monni-1

Тези мъже …. аристократичните … различните … дръзващи да бъдат забелязани – ще се припознаят в колекцията Club & Ceremony за мъжки костюми на линията Desizo Monni Exclusive.

the-general-desizo-monni-3
badly-boujee-desizo-monni-2
holy-crown-desizo-monni-3
the-forever-gentleman-desizo-monni-1
costum-gold-rusher-desizo-monni-3

Колекция, създадена за един изключителен, специален, единствен, първокласен и неповторим мъж. Около него витае аурата на този, който е успял – пред любимния човек, в обществото, но най-вече през себе си.

silver-lining-desizo-monni-1

Церемония „СВАТБА“

Елегантният стил на Desizo Monni не е просто начин на обличане, а начин на себеизразяване. Сватбени костюми ще намерите в класическите цветове като черно, сиво и бяло. Тоналностите на церемониалните мъжки костюми, комбинирани помежду си или съчетани в модерната изтънченост на едноцветието, където дори ризата, папийонката или фишуто са в тон, за да се създаде един уникален образ, завършен с безупречна кройка и внимателно подбран висококачествен италиански плат.

костюми пролет-лято 2019

НАЛИЧЕН

мъжки костюм пролет-лято 2019

НАЛИЧЕН

мъжки костюми пролет-лято 2019

НАЛИЧЕН

мъжки костюми пролет-лято 2019

НАЛИЧЕН

класически костюми
класически костюми

Аксесоари

desizo-monni-club-and-ceremony-accessories

Съвършенна визия

За да имате перфектен облик най-важното е съчетанието на облеклото с допълълние аксесоар

bg_BG
en_US bg_BG