Български съкровища

Дизайнерска колекция инспирирана от панагюрското съкровище и е съставена от принтове, съдържащи амфори и ритони. Тракийските златни съкровища са символ на България и прославят страната ни в чужбина. Именно от факта, че ние сме наследници на една много богата култура идва вдъхновението на  Desizo Monni Milano за тази ексклузивна колекция, съдържаща мъжки облекла. Материите на облеклата са висококачествена копринаMade in Italy“, която е принтирана с фигури от античното съкровище.

Български съкровища

Дизайнерска колекция инспирирана от панагюрското съкровище и е съставена от принтове, съдържащи амфори и ритони. 

Тракийските златни съкровища са символ на България и прославят страната ни в чужбина. Именно от факта, че ние сме наследници на една много богата култура идва вдъхновението на  Desizo Monni Milano за тази ексклузивна колекция, съдържаща мъжки облекла. Материите на облеклата са висококачествена копринаMade in Italy“, която е принтирана с фигури от античното съкровище.

състав: 100% коприна
цена: 1650.00 BGN

Мъжки сака “Treasures”

Саката от колекцията са изработени от 100% висококачествена копринаMade in Italy“, която е принтирана с фигури от античното съкровище или лека памучна материя съчетана с еластан за лекота при движенията. Дизайнът е истински шедьовър, който е в лимитирани бройки, което ви гарантира вашата уникалност. Кройката е вталена, за да подчертае фигурата и улесни движенията. 

 

Мъжки сака “Treasures”

Саката от колекцията са изработени от 100% висококачествена копринаMade in Italy“,

която е принтирана с фигури от античното съкровище или лека памучна материя съчетана с еластан за лекота при движенията. Дизайнът е истински шедьовър, който е в лимитирани бройки, което ви гарантира вашата уникалност. Кройката е вталена, за да подчертае фигурата и улесни движенията. 

 

състав: 97% памук, 3% еластан
цена: 1260.00 BGN

панталон състав: 100% коприна
цена: 595.00 BGN
риза състав: 100% коприна
цена: 595.00 BGN

Специален проект “Treasure Symbols”

С настъпването на летните дни ви представяме и новата дизайнерска визия за всеки мъж “Treasures and Symbols”, която отразява дизайнерското развитие на Desizo Monni Milano. Инспирацията отново е от панагюрското съкровище и е съставена от принтове, съдържащи амфори и ритони. Една от най-важните страни за качеството на колекцията Exclusive, са материите на облеклата, които са от висококачествена копринаMade in Italy“, която е принтирана с фигури от античното съкровище.

Специален проект “Treasure Symbols”

С настъпването на летните дни ви представяме и новата дизайнерска визия за всеки мъж “Treasures and Symbols”, която отразява дизайнерското развитие на Desizo Monni Milano.

Инспирацията отново е от панагюрското съкровище и е съставена от принтове, съдържащи амфори и ритони. Една от най-важните страни за качеството на колекцията Exclusive, са материите на облеклата, които са от висококачествена копринаMade in Italy“, която е принтирана с фигури от античното съкровище.

състав: 75% вискоза, 25% коприна
цена: 325.00 BGN
Printed in Italy
цена: 325.00 BGN
поло-шърт състав: 75% вискоза, 25% коприна
цена: 325.00 BGN
бермуди състав: 100% вискоза
цена: 355.00 BGN
състав: 75% вискоза, 25% коприна
цена: 325.00 BGN
Printed in Italy
цена: 325.00 BGN
състав: 100% коприна
цена: 595.00 BGN
Връхна дреха Treasures
цена: 495.00 BGN

bg_BG
en_US bg_BG