Онлайн Каталог Мъжки Костюми и Палта Есен-Зима 2021/2022

ECO MISSION

С настъпващите промени в света и постоянното облъчване на текстилната индустрия с изкуствени материи, брандовете започват да стават все по био и еко, използвайки натуралните суровини на природата като памук, бамбук и коприна. Също за по-топлите сезони животинският косъм от овце предимно отгледани в Австралия и Нова Зеландия,, от където се взимат суровини за произвеждането на италианските текстили. Произодителите на платове като Loro Piana, Marzotto и Реда боравят главно с естествени материи като вълна примесвайки ги с 1 до 3% еластан за по голямо удобство на носителя на дрехата.
LOVE TO THE ANIMALS

Desizo Monni е водещ бранд в тенденциите както на дизайна на дрехите така и на текстила който използва главно от италианските производители. Сезон есен-зима 2022 препраща към основата на материала който е 100% истински и натурален. Вълната е главния състав на платовете на италианския бранд,които са изтъкани в Италия с най-високо качество на машините. Най-високо оценената вълна изисква преработка, отнoшение към животните и старателно застригване на косъма, за да се избегне нараняване на животното.
COLORS

Символът на есен-зима 2022 в колекцията на Desizo Monni са неутралните цветове, мерино вълната и кожите. Кафяво, бежoво и цвят уиски се преплитат в пуловери, вълнени сака и по-спортни панталони.
LEISURE

Кежуал е лежерно облекло, което е удобно, леко и практично аз носене. След епидемията на световния вирус всеки мъж желае да бъде облечен по най удобния начин, но и същевременно авангарден стил. В колекция LEISURE на DESIZO MONNI главно са представени панталони с връзки, ватирани якета от най-висококачествения италиански капитoнаж с дизайн , дълги якета тип ''халат'', както и меки трикотажни жилетки от вълна.
bg_BG
en_US bg_BG