Колекция Есен Зима 2022/2023-240

Колекция Есен Зима 2022/2023

2022-09-28

Концептуалната колекция на Desizo Monni Milano е вдъхновена от ледниковия период преди около 600 милиона години и способността на организмите да оцеляват при такива минусови температури. В колекцията са използвани предимно естествени материи като вълна, кашмир, коприна и памук.

Основната материя в колекцията е вълна, със специални термоизолиращи материи, които задържат топлината на тялото. При него за по-мек допир ще намерите кашмир, придаващ лукс и лек блясък на мъжките палта и якета. В специална селекция сака е добавена 1-3% коприна, която придава изключителен завършек и елегантен стил на саката и костюмите.

Концептуалните палта от колекция Есен-Зима 2022/2023 са изтъкани по проект на дизайнерите с цел персонализиране на материите за дрехите и аксесоарите. Придаването на идентичност на марката е най-важната и отличителна черта на колекцията.

В колекцията ще откриете и специалния поглед върху мъжките панталони, които отново са повлияни от условията на пандемията и желанията на клиентите за все по-свободни, леки и дишащи материи. В състава на материите преобладават кадифето и трико, които са предимно специфични като конструкция – от свободни кройки до класически и строго официални панталони.
Основните цветове в мъжката мода през сезон есен-зима 2022/2023 са в зимните нюанси – синьо, сиво и естествената гама на бежовия десен.
Най-отличителното в колекцията са специално изтъканите и изработени за марката в Италия материи, щампи и аксесоари, които ще откриете и върху самата дреха, обувка или аксесоар с марката „Произведено в Италия“.
Към всеки комплект ще можете да изберете дизайнерски шал, специално изработен за марката 100% "Made in Italy", един от тъкачите, произвеждащи Gucci и Hermès.
Колекцията е заредена в бутиците на марката и ви очаква с новите си дизайнерски комплекти, подходящи за всеки повод.