Платове

Една от най-важните традиции на Desizo Monni Milano е екипът ни да избира и работи само от селекцията на най-добрите италиански доставчици и техните сезонни колекции.

Поради тази причина брандът работи само с платове на: Loro Piana, Reda, Lanificio Tg di Fabio, Marzotto, Lanificio Campore. Всяка година Desizo Monni Milano залага най-актуални и иновативни концепции за платове в своята колекция.

Occation Ceremonia

Зимна колекция платове

Целият комфорт на топлата и успокояваща прегръдка, която би затоплила и най-студените зимни дни с елегантна нотка. Тъкани, предназначени да дадат живот в топли нюанси и меки форми.

Бъди активен

Платовете Reda Active разширяват своята гама за платове и цветове, като предлагат технически, висококачествени артикули, вдъхновени от света на спорта и спортното облекло, перфектни точки за изследване на нови светове.

Occation Ceremonia
Occation Ceremonia

Made in Nature - Back2Life

Вниманието към околната среда се среща с технологичните иновации в линиите Made in Nature и Back2Life, внедрени за намаляване на отпадъците. Back2Life, гамата тъкани, създадена да вдъхне нов живот на излишните влакна от производствения процес.