Елегантна вратовръзка Purple

SKU: 100000063 |
BGN 95.00
BGN 66.50
Purple е елегантна вратовръзка. Тя е експертно изработена от чиста коприна и луксозна текстура.

Desizo Monni Milano

• 100% коприна
• Made in Italy