Limitless Motion - Комфорт и Движение без Ограничение-268

Limitless Motion - Комфорт и Движение без Ограничение

2024-02-20

Колекция Пролет/Лято 2024 на Monni Milano e вдъхновена от леките и разтегливи материи от италиански платове, както и от безгрижието на сезона. Настроението предизвикано от наосенето на облеклата придава усещане за волен живот без ограничения, чувство за свобода, безгрижие и лежерност.

Мотото на колекцията нарекохме LIMITLESS MOTION (комфорт и движение без ограничение). Нашата ангажираност към свободата на движение се отразява във всеки дизайн и конструкция на облеклото и моделите, подчинени на тази философия. 

Колекцията е изработена от jersey материи, които не са предлагат изтънчен и модерен стил, но и силуетът, подчинен на тези платове е изключително втален и прилепнал по тялото, като втора кожа заради изключителния комфорт, удобство и свобода на движение. 

Платовете тип jersey са най-новите постижения на италианската технология и на нашите доставчици Loro Piana, Reda, TG di Fabio, като материалите са изключително устойчиви към мачкане, което означава, че дрехите ви ще изглеждат перфектно, дори след интензивно носене през целия ден. Дават ви възможност да сте практични и стилни само с един костюм, който може да носите през различните събития на дневния ред - от работа и пътуване, до почивка вкъщи, спорт и партита.

Едно от ключовите предимства на нашите функционални платове е тяхната перфектна податливост към вашите нужди. Те могат да се перат в пералня, без загуба на цвят или форма, осигурявайки ви бърз и лесен начин за поддържане на безупречния вид на вашите дрехи. Така вие не само изглеждате стилно, но и се наслаждавате на практичността на лесната грижа за облеклата си.

Вижте актуалните цени на моделите: тук