Desizo Monni отвори врати в Милано-242

Desizo Monni отвори врати в Милано

2022-10-10

Италианска марка за премиум мода - Десизо Мони Милано, отвори Бутик на една от най-известните модни улици в Европа. Виа Дела Спига е втората по-значимост модна улица в Милано след Виа Монтенаполеоне. Модният квартал в Милано, познат още като: Milano Fashion District е с викторианска архитектура от периода 1837 – 1901, не случайно най-големите модни брандове като: Prada, Alexander McQueen, Dolce & Gabanna, Sergio Rossi, Tod's, Bulgari, Gianfranco Ferre и много други са избрали точно тази улица, която сама по себе си носи този изискан викториански стил, изтънченост и внимание към всеки един детайл. Световните марки за висша мода, изключително много държът да присъстват на Виа Дела Спига, улицата, която им отговаря на стандарта на продукта. Десизо Мони Милано представи своя Бутик на Виа Дела Спига 50. Това е вторият бутик на марката след този в град София - Парадайс Център, специално проектиран със съдействие на световния архитект Клаудио Пирони, който вече е създал магазините на Филип Плейн, Касадей, Корнелиани и сега работи за новата визия на Роберто Кавали. Атмосферата на изтънченост, интериорните детайли и професионалното обслужване на световно ниво, може да го получите и в останалите наши Бутици: София – Молове: Парадайс Център и Сердика, Пловдив: Мол Плаза и Гранд Мол Варна, където нашите продуктите отговарят на всички изисквания, дори и на най-изтънчените критици в тази област.

Опитът и високото качество в производството на италианския бранд се дължи на това, че собственикът на марка – Десизо Мони Милано, е собственикът и на компанията Димитров, която разполага с три производствени фабрики и произвежда над 40 000 костюма на месец, освен за Десизо Мони, така и за други световно известни марки като: Джордио Армани, Пал Зилери, Шанел, Кристиан Диор и Хуго Бос. Освоният етикет на Десизо Мони Милано е “Made In Italy” с продукти, произведени специално по дизайн и технология в Италия, от които: обувки , колани, чанти, вратовръзки, шалове и други аксесоари. Най-важният акцент са висококачествените платове - произведени в селектирани ферми на високопланински места, някои от тях в Хималаите. Доставчиците на марката са престижни компании като: Лоро Пиана и Витале Берберис. Някои от дизайните и принтовете на платовете са създадени от дизайнерите на марката, ексклузивно за Десизо Мони, което може да видите в новата колекция палта и ризи Есен-Зима 22-23.
Бутикът на Вила Дела Спига 50 е с площ от 200 квадратни метра и Show Room, където са представени най-актуалните модели на марката за сезон Есен – Зима, също така се предлага и услугата Made to Measure (ушиване по мярка), където всеки един наш клиент има възможност да избере и подчертае своя индивидуален стил, разбира се всичко това може да видите и в нашите Бутици: София – Парадайс Център и Сердика Център, Пловдив: Мол Плаза и Гранд Мол Варна.
Идеален начин да създадете своя собствена визия, е да се вдъхновите от нашата колекция. Нашият екип от професионалисти е винаги готов да ви помогне да създадете мъжка цялостна визия. Ушиването по мярка е привилегия за най-взискателните към своето облекло, като клиентът може да избира от най-добрите висококачествени италиански платове от естествени суровини - вълна, памук, кашмир и коприна от най-добрите италиански производители на текстил като: Loro Piana, Cerruti, Vitale Barberies и Reda.
Мисията на Десизо Мони Милано е: “Всеки истински елегантен мъж да се чувства комфортно и уникално в облеклата на Десизо Мони”.