Празнична Церемониална Колекция 2023 -246

Празнична Церемониална Колекция 2023

2022-11-25

Празнична Церемониална Колекция 2023 !

Преоткрийте празничния дух с новата ни празнична колекция мъжки костюми 2023! Открийте перфектния костюм по поръчка за вашето специално празнично събитие. Desizo Monni Milano подготви няколко нови идеи с разнообразен дизайн в зависимост от вашата личност.

Diamond Sky
С повече от 150 кристала, прикрепени към специалния отпечатък на диамантеното небе, ние гледаме всяка красива нощ. Но с този костюм вие ще бъдете огледалното среднощно небе....на вашето събитие. Изключително, високо качество и уникален дизайн е идеалното описание на Diamond sky!

Occation Ceremonia
Occation Ceremonia

The Brilliant Tux
Смокинг, изработен от най-изисканите и уникални материали. Специалната бродерия на ревера е проектирана, разработена от нашия творчески екип и разработена с висококачествена технология. След това нежно и ръчно всеки кристал се поставя на ревера, което отнема повече от един цял живот....Be the Brilliant one!

The Velvet Tux
Кадифето е една от основните тенденции през този празничен сезон от 50-те години на миналия век, когато старите италиански дизайнери са проектирали рокли за жени. Това специално луксозно копринено кадифе внася изключителен блясък и нова визия на празничния костюм. Velvet Tux е новата ера на повторно включване на копринено кадифено сако.

Velvet Ceremonia
Всички дизайни могат да се комбинират с копринена папийонка и риза с плисе за по-забележителна церемониална и празнична визия.

Насладете се на празниците с Desizo Monni!