Какво трябва да знаете преди да избирате костюм за сватба от Desizo Monni?-257

Какво трябва да знаете преди да избирате костюм за сватба от Desizo Monni?

2023-05-16

Сватбеният сезон наближава, независимо дали сте младоженец, булка, кум, шафер или просто гост на това специално събитие.

Все повече и повече сватби се провеждат през летния период между юни и септември месец. Именно затова, ние от Desizo Monni сме подготвени за всички ваши нужди. Затова ще ви обясним какви са основните неща, които да знаете преди да избирате каква ще бъде визията на облекото ви. 


     Много е важно да се съобразите с дрескода на събитието, както и мястото. То ще определи какви са нуждите и изискванията за облеклото, с което ще се представите на събитието. Това ще помогне да ориентира и нашите професионалисти, които ще ви съдействат. Обличайки над 500 младоженци всеки сезон, те са достатъчно опитни, за да ви дадат правилната насока.

 

     Задължително трябва да имате достатъчно време. Не оставяйте вашата визия на последно място, както и за най-накраяя. Избирането на точния костюм не е лесна работа и може да отнеме време, особено когато искате да изберете услугата “ушиване по мярка” (вижте по-долу).

 

     Интересувайте се от материите и платовете. Много важен елемент за правилната визия е качеството и състава на плата, който избирате. Desizo Monni предлага високачествени италиански платове от сигурни производители, за които може да се поинтересувате от всеки един професионалист в нашите магазини.

 

     Избирайте точния модел. Трябва да внимавате изключително много с това какъв модел избирате, в зависимост и това дали сте младоженец, гост или кум. В церемониалното и официално обличане си има определени стандартни, които са важни да спазвате, за да се избегнат неловки ситуации. Не се колебайте да попитате нашите професионалист в магазините за правилния съвет.

 

     "Ушиване по мярка”. Много от нашите клиенти избират услугата “ушиване по мярка”, защото тя може най-близко да отговори на специалните изисквания за цвят на плат, състав, модел, визия на ревера, визия на рамената, вътрешност на дрехата, както и специално бродиране на имената и датата. “Ушиване по мярка” е най-високото ниво услуга в магазините на Desizo Monni, тъй като дрехата се произвежда специално по вашите размери и изисквания в нашите производствени линии по висока италианска технология. В случай, че изберете да ушиете своя костюм по поръчка, трябва да предвидите достатъчно време от минимум четири седмици преди датата на сватбата, за да може да получите перфектния резултат.Ние от Desizo Monni, ще ви очакваме!