Новият Ерген - Александър Младенов облечен в Десизо Монни-265

Новият Ерген - Александър Младенов облечен в Десизо Монни

2023-08-31

Новият Ерген Александър Младенов , облечен в Десизо Монни за визитката си в предаването

Новият Ерген Александър Младенов може да видите облечен изцяло от Desizo Monni за своята аудио-визуална визитка за предаването. И не случайно е избрал нас, разбира се. Марката ни е еталон за висококачествена изработка, италиански платове, уникални кройки и дизайни.

 

Александър казва във визитката си, че се смята за щастлив и успешен човек и иска и хората да го възприемат по този начин. Затова благоприятства и добрият му избор на дрехи, разбира се. Всички млади български мъже могат да вземат пример за обличане и стил от Александър новия ерген или най-търсения мъж в България. Да залагат на усилен труд и перфектна визия.

Той също казва, че вярва в голямата любов. Иска ни се и всички останали хора да вярват и когато я срещнат и решат да официализират пред закона и Бог, да се дверят на нас за своята визия. Това ни вдъхновява да творим и всяка година да показваме своите шедьоври.

Вижте сами как нашите специализирани консултанти обличат Ергена с елегантните мъжки костюми на марката.

Разгледайте нашата церемониална колекция, подходяща както за млдоженците така и за гостите на предстоящите сватби -> https://desizomonni.com/classic-and-ceremony , като не забравяйте, че получавате 20% отсъпка при закупуване на цял сет на Desizo Monni.