Made in Italy

Платове "Made in Italy"

НАУЧИ ПОВЕЧЕ

Аксесоари "Made in Italy"

НАУЧИ ПОВЕЧЕ

Ушиване по мярка

НАУЧИ ПОВЕЧЕ

Тайната за ушиването на перфектния мъжки костюм е комбинация от много фактори. Тази шивашка услуга е за всеки, който никога не прави компромис с личния си стил на обличане и винаги има нужда да изглежда стилно, независимо дали работи в офиса или се забавлява с приятели в свободното си време.

На клиентите се предлагат мостри на занаятчийски облекла в различни стилове и кройки, които могат да бъдат напълно персонализирани: избор на подплата, плат, копчета,. Резултатът е уникално произведение, проектирано от клиента и неговия личен майстор шивач.

Desizo Monni дава възможност на всеки да избере и подчертае своя индивидуален стил. Идеален начин да създадете свой собствен костюм или да се вдъхновите от нашите колекции. Нашият екип от професионалисти е винаги готов да ви помогне да създадете или изберете мъжки костюм, сако, панталон или риза.

Клиентът може да избира от най-добрите висококачествени италиански платове от естествени суровини - вълна, памук, кашмир и коприна от най-добрите италиански производители на текстил като: Loro Piana, Cerrutti, Vitale Barberies Canonico и Reda. – платове стария сайт.

Нашите майстори шивачи са на разположение, за да насрочат вашата частна среща на всяко удобно за вас място, за да ви напътстват стъпка по стъпка през реализацията на вашия костюм Desizo Monni.