Desizo Monni Milano

Oнлайн магазин за мъжки дрехи - мъжки костюм, мъжки сака, панталони за мъже, аксесоари и обувки.

Марката MONNI е Българска марка, а Desizo Monni е Италиански бранд, който има магазин и шоу рум в Милано на улица Виа де ла Спига.

Oнлайн магазин за мъжки дрехи - мъжки костюм, мъжки сака, панталони за мъже, аксесоари и обувки.

Собствеността и на двете марки е българска, като основен собственик е Магдален Димитров и неговото семейство.

Oнлайн магазин за мъжки дрехи - мъжки костюм, мъжки сака, панталони за мъже, аксесоари и обувки.

Фамилията притежава и три фабрики, които се намират в град Плевен,
където е и централният офис на марките, като в групата компании работят около 1500 души.

фабрика Димитров Плевен

В своите фабрики семейството произвежда основно висококачествени сака и панталони,
като месечно произвежда 40 000 бройки за Хуго Бос и 10 000 бройки за Армани и Пал Зилери.

Освен костюми във фабриките се произвеждат и джинс, ризи, палта и спортни якета пълнени с естествен пух по технологията на Монклер.

В централният офис на марките работят големи екипи от дизайнери, моделиери – конструктури, продуктови мениджъри, които създават колекциите на MONNI и Desizo Monni Milano.

Продукцията на марката Мони 80% се създава в собственото производство, 10% в други български фабрики и 10% готов продукт от Турция – основно обувки и кожени изделия. Продукта е made in Bulgaria, като 60% от платовете са made in Italy с различно съдържание и 40% са от Азия.

Продукта на Desizo Monni Milano 80% от платовете и готовият продукт е "Made in Italy", като отделните платове и аксесоари се произвеждат по дизайн специално за Desizo Monni. 20% от продукцията на Desizo Monni Milano е "Made in Bulgaria", а именно ушиването на готовите изделия. Марките MONNI и Desizo Monni гарантират на своите клиенти високо качество на производството, тъй като се произвеждат в една производствена линия заедно с облеклата на Армани, Пал Зилери и Хуго Бос.

Марките MONNI и Desizo Monni са европейски марки, които спазват правилата за етикетиране и гарантират произхода, качеството и начина на третиране на продукта, като са открити и честни спрямо своите клиенти.