Occation Ceremonia
Occation Ceremonia

Облеклото Black Tie Desizo Monni представя най-високата степен на официално облекло - безупречната кройка и перфектно подбраната материя са придружени от стремеж към постигане на високо изтънчена естетика. Този костюм е върхът на съвършената елегантност - блясък и стил в най-чистата им форма.

The New Black Tie е символ на изтънченост и лукс. Този стил е подходящ за всякакви специални събития, като: сватби, тържествени балове и дори коктейли. Ключът на този церемониален костюм се крие в елегантния силует и прецизната изработка до последния детайл, където нищо не оставя съмнение.

Desizo Monni представя по-ежедневен и ярък сватбен костюм, който ще ви накара да се почувствате също толкова специални, колкото и самия ден. Перфектният сватбен костюм подчертава силуета и подчертава индивидуалността, има луксозен външен вид благодарение на висококачествената материя и е завършен с всички необходими детайли и аксесоари, които са "бижутата" на младоженеца.

С този сватбен костюм от колекция Ceremony ще имате перфектна визия, която ще покаже изискан стил и елегантност.

Occation Ceremonia
Occation Ceremonia

New White Tie е костюм от колекцията Ceremony, който е най-официалният изразителен сватбен или церемониален костюм. Всеки един детайл от визията е от изключително значение и е повече от задължителен.

Правилно завършената и безкомпромисна визия с бяла вратовръзка вдъхва необходимата увереност за събитието, на което се изисква присъствие в този тип облекло.

Diamond Sky
е отражение на една мечта, огромно небе и комбинация от скъпоценни камъни и щампи в сака, панталони и ризи.
Бродирани са от висококачествени материали с комбинация от скъпоценни камъни, щампи и бродерии.

Occation Ceremonia
Occation Ceremonia

Класическата кройка на това яке от еластично памучно трико с две копчета е направена по-съвременна от декорации от кристали. Два джоба с капаци и прорязан джоб на гърдите. Цепка в центъра на гърба. Без подплата.

Desizo Monni Milano има дългогодишен опит в създаването на шедьоври в церемониални тоалети за мъжко облекло. Облеклата се произвеждат по най-добрата и качествена технология на изработка в церемониалния сектор. Нашите дизайнери използват тъкани и материали, произведени в Италия, от известни италиански марки като Loro Piana и Cerruti.
Освен костюми и ризи, ние въведохме и различни други церемониални дизайнерски продукти и аксесоари в гамата си като жилетки, обувки, колани, копчета за ръкавели, папийонки, вратовръзки и джобни квадратчета.

Occation Ceremonia