НАШИТЕ КОСТЮМИ

НАУЧИ ПОВЕЧЕ

Вталени костюми с оформено рамо

Най-вталеният модел, класически костюм, който можете да откриете в магазините Desizo Monni Milano е кройката Desizo, която е олекотена конструкция без раменни вати и pod, както и олекотена канаваца от два пласта. Липсата на вати и фитили в рамената на модела позволяват свобода в горната част на сакото, което прави моделът подходящ за мъже, които са по-развити в областа на рамената и гърдите. Моделът се предлага с половин хастар, което допълнителна придава лекота и комфорт. Пантолонът, с които се комбинира сакото е стеснен при подгава, за да се постигне вталения силует на костюма.

Костюмите от най-вталения модел Desizo може да откриете в нащият плат Flexible – Lanificio Tg di Fabio, който съдържа 3 процента еластант и това позволява огромен комфорт при носен, както и възможоност сакото да се прибере в чанта за пътуване- куфар, без да се намачка и да изглежда по същия начин.

Най-вталените модели костюми "Torino"

Втората вталена констшрукция на мраката Десзио Мони се нарича – модел Торино, които се характеризира с изнасяне на талияна нагоре и ясно оформено бомбе на ракава Ширината на ревера е 7см., което е една от най-тесните независимо дали моделът се предлага със свален или остър ревер. Панталоните с които се комбинира костюма са също стеснети при подгъва, за да следват визията на вталения си силует.

Подходяща конструкция за стойри и слаби хора с нормална ширичина на раменете, тъй като при по широки рамене, високо оформеният ръкав не изглежда добре.

Класически модели мъжки костюми

Модел BN е най-стандартният модел, който е подходящ за мъже с по-нестандартни структури на тялото. Конструкцията е с оформено рамо и със средна ширина на ревера от 8см. Може да откриете моделът както с външни джобове само с филетки или пък така и с три капака. Моделът е изработен по класическата италианска технология, която запазва изящната визия и италиански силует на класическия костюм, който е подходящ както за работа, така и за поводи.

Услугата ушиване по мярка, която ние предлагаме в нашите магазини ви позволява вие да изберете модел и плат по ваш избор от най-добрите италиански производители на платове, като: Loro Piana, Reda, Cerutti, Drago и Vitale Barberis.


УШИВАНЕ ПО МЯРКА